Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Inschrijven/uitschrijven

 Voor de vraag of nieuwe patiënten zich kunnen inschrijven in onze praktijk is onder andere van belang dat u in het verzorgingsgebied van de pratkijk woont. Voor een goede zorg is het nodig dat uw huisarts binnen een redelijke tijd, we nemen hiervoor 15 autominuten, bij de patiënt kan zijn. Voor nieuwe patiënten, maar ook voor bestaande patienten die gaan verhuizen naar een woning buiten ons verzorgingsgebied zullen we vragen zich bij een andere huisarts in te schrijven. Bij onduidelijkheid beslist de huisarts of u ingeschreven kunt worden/ blijven.

Kaart verzorgingsgebied huisartsen Wijhe

 

Indien u zich wilt aanmelden als nieuwe patient, kunt u door middel van onderstaande link het inschrijfformulier downloaden, invullen en inleveren aan de balie. Wij zorgen er dan voor dat uw gegevens bij uw vorige huisarts worden opgevraagd. Hierbij vragen wij u ook, maar apart, toestemming uw gegevens te delen met de huisartsenpost in Zwolle, zodat uw gegevens daar in te zien zijn als u er eens een beroep op moet doen.

 

Inschrijfformulier

 

Indien u zich wilt uitschrijven, kunt u onderstaand formulier downloaden, invullen en afgeven aan de balie.

 

 Uitschrijfformulier

Indien u verandering in uw gegevens wilt doorgeven, kunt u onderstaand formulier downloaden en afgeven bij de balie.

 

Mutatieformulier