Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Afspraak maken

Voor een afspraak kunt u de praktijk bellen bij voorkeur voor 10 uur.

Voor een afspraak staat een tijd van 10 minuten. Maak zonodig een dubbele afspraak of overleg met de assistente hoeveel tijd u nodig heeft. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Er is ook een mogelijkheid om een afspraak te maken voor het telefonisch spreekuur en voor een visite. Online kunt u via deze link een afspraak maken.

Het is voor de praktijk van dokter van Ark en dokter Hoedemaker mogelijk om afspraken te maken voor het avond en ochtend spreekuur.  Het avondspreekuur is op maandag van 17.00- 18.30 uur en het ochtendspreekuur op vrijdag van 7.00 uur tot 8.00 uur.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Belt u voor de aanvraag van een huisbezoek het liefst voor 10.00 uur.
De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd gaat worden.
In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter.
Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar de praktijk te komen.

Bij niet verschijnen zonder bericht:

Als u een afspraak maakt maar niet op komt dagen of deze afspraak niet op tijd ( 24 uur van te voren) afzegt, kunnen daar kosten aan verbonden zijn. (Zie  nieuwsitem 04-09-2018).