Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Avond-, nacht- en weekenddienst

 

Avond-, nacht- en weekenddienst

Huisartsenpost Zwolle

De waarneming ’s avonds, ’s nachts en in het weekend is geregeld door de Huisartsenpost Zwolle. Op de huisartsenpost werken alle huisartsen uit de wijde omgeving van Zwolle samen. De huisartsenpost is bedoeld voor spoedeisende hulpvragen, waarmee niet tot het spreekuur van de volgende werkdag gewacht kan worden.

Telefoon: 0900-3336333 

Openingstijden

Iedere werkdag van 17.00 -8.00 uur de volgende ochtend.
Tevens op zaterdag, zondag en feestdagen.

Afspraken

Voor een bezoek aan de huisartsenpost moet u een afspraak maken. De doktersassistente neemt uw gegevens op en vraagt naar uw klacht. Zij maakt met u een afspraak of overlegt met de dienstdoende huisarts. Soms blijkt een telefonisch advies voldoende. Houdt u bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.

Adres huisartsenpost

Bezoekadres van de huisartsenpost is: dr van Heesweg 2 te Zwolle. De post bevindt zich in de nieuwbouw van de Isala Klinieken, naast de Eerste Hulp. U volgt in Zwolle de ANWB-borden "Isala Klinieken". Zodra u de dr. Van Heesweg in rijdt, neemt u de 1e afslag rechts (ingang spoed).

Voor meer informatie: https://medrie.nl/huisartsenpost-zwolle