Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Huisarts Cornelissen stopt in Wijhe

Beste mensen,

 

In dit bericht wil ik u laten weten dat mijn tijd als waarnemend huisarts in Wijhe er binnenkort op zit.

Zoals u wellicht weet zullen de opvolgers van dokter Mees per 1 september de praktijk samen voortzetten, daarmee stopt mijn werk in de praktijk. Tot die tijd ben ik er nog een aantal vrijdagen.

Alhoewel ik blij ben dat hiermee voor u een tijd aanbreekt dat er weer op goede, constante wijze zorg en aandacht van een eigen huisarts zal zijn, vind ik het heel jammer dat ik niet meer zal meemaken hoe het met u gaat!

Ik kijk terug op een mooie tijd in Wijhe, die begon in 2007 als huisarts-in-opleiding bij dokter Cost Budde. Velen van u heb ik in de loop der jaren leren kennen, voor kleine kwalen of indrukwekkende wendingen van het leven. Ik heb hier veel geleerd, als dokter maar vooral ook als mens. De manier waarop vele Wijhenaren (en omstreken!) in het leven staan, genietend van het leven, maar ook hard werkend, berustend in een lot, vaak met een gezonde portie eigenwijsheid, kan ik erg waarderen. Jammergenoeg duurde mijn samenwerking met dokter Mees veel korter dan wij hadden gehoopt. Ik heb geprobeerd een stukje van het gat te vullen dat ontstond toen hij ziek werd. ‘De vrijdag’ was vaak te kort om te doen wat ik wilde!

Bedankt voor het vertrouwen dat u in mij gesteld hebt.

Ik wens u alle goeds voor de toekomst en een prettige start met uw nieuwe huisartsen.

Hartelijke groet,

Marieke Cornelissen


17-07-2019