Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Nieuwbericht Juli 2019

De zomer is begonnen en pakt de draad op waar hij vorig jaar is gestopt. Opnieuw hoge temperaturen de komende tijd. We kunnen hierover natuurlijk een waarschuwend praatje houden, maar u weet vast zelf ook wel waar u op moet letten bij dit weer. Goed drinken, niet te veel in de zon en goed smeren. Mocht u vragen hebben over uw medicatie (mn plasmedicatie) in combinatie met de verwachte warmte kijk dan op onze website of overleg met ons.

Mooier is het te beginnen met echt groot nieuws. Dokter Pauline Roelofs en dokter Leonie van der Graft gaan ons team definitief versterken door de praktijk Mees over te nemen. U begrijpt: groot nieuws met een donker randje, want dokter Mans Mees wordt nog steeds node gemist. Desalniettemin: we moeten verder en is het uitermate fijn dat we weer op volle sterkte kunnen draaien met vaste huisartsen. Beide nieuwe collega’s hebben al ruime ervaring in het vak en praktiseren al zo’n 10 jaar als huisarts. Ze starten per 1 september als waarnemer en nemen per 1 oktober de praktijk definitief over.

Hierbij willen wij nogmaals onze grote dank zeggen voor alle waarnemers die ons de afgelopen twee jaar tijdens de ziekte van dokter Mans Mees hebben geholpen. En niet te vergeten ons geweldige team dat de afgelopen periode vaak een stapje heeft moeten bijzetten en dat fantastisch heeft gedaan.

Eerst zomervakantie en daar willen we u ook graag het een en ander over vertellen.Tijdens de zomervakantie is er namelijk altijd één praktijk gedurende 3 weken gesloten. Ook de medewerkers zijn dan op vakantie. Dat betekent dat er  tijdens de vakantie minder dokters en assistentes in onze praktijk aanwezig zijn. Ondanks dat het voor iedereen vakantie is, blijkt dit in de praktijk voor óns topdrukte op te leveren.

Daarom het volgende:

 

Wilt u alleen contact opnemen met de waarnemende praktijk voor spoedgevallen en zaken die beslist niet kunnen wachten tot de eigen huisarts terug is .

 • Tijdens de vakantiemaanden is het niet mogelijk online afspraken te maken

  • Juli t/m september

 • Herhaalrecepten kunt u op de normale manier aanvragen.

 • Het prik-lab is door de onderbezetting beperkt open nl:

  • Week 29:              op maandag, woensdag en vrijdag

  • Week 30 t/m 33: alleen op woensdag

  • Week 34:               op maandag, woensdag en vrijdag


 

Al deze informatie vindt u ook terug op onze website en kunt u lezen op Facebook.

We vertrouwen er op dat we op deze maneir de zomer goed doorkomen en verheugen ons op de periodeer na waar we met nieuw elan de draad weer op zullen pakken.


We wensen u een fijne zomer!


 

 

 


 

 

 


 

 

 


11-07-2019