Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Klachtenformulier

Heeft u een klacht of compliment? Laat het ons weten!

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze zorg. Met elkaar doen we hier ons best voor. Toch kan het zo zijn dat u als patiënt niet tevreden bent over de zorg in onze praktijk. Uw klacht is van grote waarde voor het verbeteren van de kwaliteit van de zorg.

Bij onvrede adviseren wij u om dit in eerste instantie te bespreken met de desbetreffende zorgverlener en/of medewerker. Leidt dit niet tot het gewenste resultaat, dan kunt u een klacht indienen bij de praktijk. Dit kan door het invullen van het online klachtenformulier op de website: www.huisartsenwijhe.nl of door een formulier af te halen bij de balie. Een klacht kunt u ook indienen bij de (SKGE) Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg: https://www.skge.nl/

 

Compliment?

Bent u tevreden over onze dienstverlening, dan horen wij dat natuurlijk ook graag!!

Voornaam:
Achternaam*:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email*:
Uw klacht*:

Verificatie*
Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.